Ring til os på 56 36 25 45
info@balule.dk
Bestil rejse




Rejsegaranti fonden

Oversigt

Rejser & kombination

|Rejser
Rejser2019-03-20T13:51:24+01:00

GENEREL INFORMATION

Rejser

Det sydlige Afrika har utroligt meget at byde på!
Et ophold hos Balule River Camp er en fantastisk oplevelse i sig selv, men skulle du ønske mere, hvorfor så ikke kombinere din tur med en lækker storbyferie i Cape Town, et idyllisk ophold med vinsmagning i vinlandet, et besøg ved fantastiske Victoria Falls, en dejlig badeferie på Mauritius, Zanzibar eller i Mozambique ? 

Safarieksperten er klar til at strikke din rejse sammen ud fra dine ønsker.   

STORSLÅEDE SAFARIOPLEVELSER VENTER PÅ DIG

Rejser til Balule River Camp

CAMPENS PLACERING

Kruger National Park

Balule River Camp er beliggende i det ubetinget bedste safari område i Sydafrika: Greater Kruger National Park.
Campen er naturskønt beliggende i naturreservatet Balule Nature Reserve, lige ned til Olifants River, som løber gennem det 35.000 hektar store reservat.
Balule Nature Reserve er et “Big Five” safari område, som er en del af den kæmpestore Greater Kruger National Park.

Balule Nature Reserve, en del af Greater Kruger National Park

Balule Nature Reserve er et fantastisk sted for safari i Sydafrika, fordi det er hjemsted for ”The Big Five” (løve, leopard, elefant, næsehorn og bøffel) og verdensberømt for det varierede dyre- og fugleliv.
Området er samtidig en del af Greater Kruger National Park, som er betegnelsen for det samlede areal af såvel den statsejede del af parken (Kruger National Park) som de tilstødende private reservater (herunder Balule Nature Reserve), hvor man har nedlagt de officielle hegn i forsøget på at genskabe safari dyrenes naturlige vandringsmønster.

Balule Nature Reserve blev grundlagt for 10 år siden, da nogle jordejere besluttede at nedlægge hegnene mellem deres jorde, sådan at dyrene kunne vandre frit. Siden er reservatet vokset til et område på ikke mindre end 35.000 hektar, og det vokser stadig i takt med at flere jordejere tilslutter sig. At hegnene er blevet nedlagt har betydet, at der år for år kommer flere og flere dyr omkring campen – til stor glæde for safari gæsterne.